Om salonen

Med over 20 års erfaring inden for branchen samt et væld af kompetencer garanterer vi, at du er i gode hænder hos Din frisør.

Vi byder inden for i salonen, hvor vi altid er klar til at tage godt imod dig. Vi yder altid den bedst mulige service over for vores kunder – kvinder som mænd, unge som ældre – alle skal føle sig trygge og velkomne hos os. Her på vores hjemmeside kan du se mere om de services og produkter, som vi tilbyder i salonen.

Du finder også information om vores kerneværdier samt et overblik over de ting, vi kan hjælpe dig med – lige fra vejledning og opsætning til farvning og klipning.

Øje for nye trends!

Hos Din frisør vil du altid opleve et solidt og professionelt udvalg af hårprodukter og servicetilbud. Vores mangeårige erfaring har givet os et rigtig godt indblik i frisørbranchen som helhed, både hvad angår de bedste produkter på markedet, men også en hang til at følge med i udviklingen samt et godt øje for, hvad der sker og kommer til at ske på modekanten i branchen.

Få ny inspiration

Hos Din frisør vil du altid opleve et solidt og professionelt udvalg af hårprodukter og servicetilbud.

Vores mangeårige erfaring har givet os et rigtig godt indblik i frisørbranchen som helhed, både hvad angår de bedste produkter på markedet, men også en hang til at følge med i udviklingen samt et godt øje for, hvad der sker og kommer til at ske på modekanten i branchen.

Jeg deltager på kursus for hele tiden ,at være med på de nyeste trend.